Mahzuni Anma Etkinliklerini Yapıyoruz

Mahzuni’yi anma etkinliklerimizin gündüz bölümü Çilehane’de başladı. Anıta çiçek bırakma ile başlayan etkinliklerimiz, Aşık Mahzuni Şerif’in torunu Sayın Yiğit Mahzuni, Aşık Mahzuni Şerif’in oğlu Sayın Ali Mahzuni, Nevşehir CHP Milletvekili Sayın Faruk Sarıaslan, Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Ali Öztunç, Belediye Başkanımız Sayın Arif Yoldaş Altıok, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu, CHP Nevşehir İl Başkanı Sayın Kamil Gülmez ve ABF Başkanı Sayın Hüseyin Güzelgül’ün konuşmalarıyla devam etti. Lokma ikramıyla Çilehane’deki etkinliklerimiz son buldu.

Aşık Mahzuni Şerif’i anma etkinliklerimizin akşamki bölümünde Mahzuni dostlarıyla Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezinde buluştuk. Hacıbektaş Abdallar Topluluğu, Mehmet İpek, Hüseyin Aslan, Zeynep Karababa, Metin Karataş ve Aynur Haşhaş programımızda sahne alarak , seslendirdikleri türkü ve deyişlerle bizlerle birlikte oldu.Bu yıl 17. ‘sini düzenlediğimiz Aşık Mahzuni Şerif Anma Etkinliklerimize katılan tüm canlara teşekkür ediyor, büyük ozan Mahzuni’yi saygı ve özlemle anıyoruz.