Tüm Öğrencilerimize Duyurulur

Türkülerin Hep Yaşayacak.

#kıvırcıkali

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Gültepe Hudut Karakolu yakınında meydana gelen patlamada şehit olan Teğmen Murat Alyurt ve erler Enes Koç ve Ertuğrul Ulupınar’a Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Mekanın Cennet Yıldızlar Yoldaşın Olsun Ümit SARIASLAN.

Hacıbektaş sevdalısı, Fuat Babanın sevgili dostu Ümit SARIASLAN’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.
Hacıbektaş seni unutmayacak ve her zaman Anacak.
Mekanın cennet yıldızlar yoldaşın olsun Ümit Amca.

Arif Yoldaş ALTIOK
Hacıbektaş Belediye Başkanı

Tüm Öğrencilerimize Duyurulur

Nevşehir Valiliğinin yapmış olduğu açıklamaya göre 19.01.2022 Çarşamba (Yarın) Hacıbektaş ilçemizdeki tüm okullar 1 gün #Tatil edilmiştir.Tüm Öğrencilerimize duyurulur. Kitap okumayı unutmayalım.

11 Ocak 2022 Tarihli Meclis Karar Özeti

Tüm Dostlara Serçeşme’miz Hacıbektaş’tan Mutlu ve Sağlıklı Haftalar Diliyoruz

Tüm Dostlara Serçeşme’miz Hacıbektaş’tan Mutlu ve Sağlıklı Haftalar Diliyoruz. #HacıBektaşVeli #Atatürk #Hacıbektaş

Rauf Denktaş’ı Saygı ve Rahmetle Anıyoruz