Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Bilindiği üzere 2022 yılında yoğun taleplerimiz ve gayretlerimiz doğrultusunda Hacıbektaş’ımızda #Doğalgaz çalışmalarına başlandı.
Bu çalışmalar ilk olarak Toki bölgesinde başlamış olup, 23 Aralık 2022 tarihinde Önceki Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’in katılımlarıyla Tokilere #Doğalgaz hattımızı açmış ve #Doğalgaz Toki’lerdeki 20 bloğa verilmiştir.
Daha sonra gerek Cumhuriyet sitesi gerekse Atatürk sitesi yönetimi ve sakinleriyle defalarca toplantı yapmış ve Lisansı olmayan firmalara kesinlikle ihalenin verilmemesi konusunda uyarılar yapılmıştır.
Bu uyarılara rağmen her iki site yönetimi de 14.03.2023 tarihinde Lİsansı olmayan firmaya ihaleyi vermişlerdir.
Bu firma bizim de yoğun uğraşlarımız sonucunda 1 Haziran 2023 tarihinde lisansını almıştır.
1 Haziran 2023 tarihinden bu güne kadar maalesef yüklenici firma taahhüdlerini yerine getirmemiş ve halen #Doğalgaz yanmamaktadır.
Hal böyleyken 2 Eylül 2023 tarihinde başlayan 2. Etap #Doğalgaz çalışmaları sonucunda yaklaşık 450 daireye #Doğalgaz çalışması yapılmış olup bu dairelerin çok büyük bir bölümü yaklaşık 1 aydır #Doğalgaz yakmaktadır.
Bu süre zarfında Hacıbektaş Belediye Başkanı olarak şahsım ve Hacıbektaş Kaymakamımız Abdulkadir Nar ile birlikte defalarca gerek yüklenici firmayla gerekse her iki sitenin yönetimiyle toplantılar gerçekleştirilmiştir.
Sonuç olarak gerek Kapadokya Enerya Gaz gerekse Hacıbektaş Belediyesi sorumluluklarını ilk günden itibaren yerine getirmiştir.
Hal böyle iken konuyu bilen yada bilmeyen ve siyasi malzeme çıkartmak isteyen bir takım çevreler Toki konutlarında yaşanan olumsuzlukları Hacıbektaş Belediyemize ve şahsıma maaletme gayreti içerisinde olduğunu üzülerek takip etmekteyim.
Biz Hacıbektaş Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapmış olup, imkansız denilen Doğalgazı Hacıbektaş’ımızda 1 yıl gibi kısa bir sürede 1000 eve kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz.
Detaylı bilgi almak isteyen tüm halkımızı Belediyemize çay içmeye davet ediyor, Hacıbektaş’mızı daha yaşanılabilir bir kent yapmak için 7 gün 24 saat çalışacağımızın sözünü tekrar veriyoruz.
Saygılarımla.03.01.2024