İstanbul Yenikapı’da Hünkar Hacı Bektaş Veli Anmasına Tüm Canları Bekliyoruz.

İstanbul Yenikapı’da Hünkar Hacı Bektaş Veli Anmasına Tüm Canları Bekliyoruz.Canlar, dostlar ve Pir’imiz Hacı Bektaş Veli’ye gönül vermiş bütün güzel insanlar, bizler bu akşam İstanbul Yenikapı’da olacağız. Sizleri de bugün başlayacak ve üç gün süresince devam edecek, Istanbul Yenikapı’daki Hünkar Hacı Bektaş Veli etkinliklerine davet ediyorum. Buyurun gelin, hep birlikte Can Cana ve cemal cemale olalım. O tarihi ana, şahitlik edip, deyişlerimizi ve türkülerimizi hep birlikte seslendirelim. Bu eşsiz ve anlamlı birliktelik için, çok değerli Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ve çok kıymetli ekip arkadaşlarına Pir’imizin diyarı olan Hacıbektaş’ın Belediye Başkanı olarak, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Emekleriniz zayi olmasın.

Arif Yoldaş AltıokHacıbektaş Belediye Başkanı