Her Şey Sevmek ve İnanmakla Başlar.

Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Avusturya yardım kuruluşu işbirliği ile yaptığımız Serçeşme Parkı ve Sosyal Tesislerimizi, Halkımızın ve ziyaretçilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
13 bin metrekare alan üzerine kurulan tesislerimizin içerisinde, Mutfak, Aşevi, Çocuk Parkı, Düğün Salonu, terası, 12 adet çeşmesi ve 12 adet kamelya, yeşil alanları ve Pirimiz Hünkar Hacıbektaş Veli’nin heykeli bulunmaktadır.
Yapım aşamasından bu yana bizleri destekleyen Hızır Avusturya kurumuna, İstanbul Büyükşehir, Kırşehir,Kartal, Beylikdüzü, Edremit Belediyelerine, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Veli AĞBABA’ya, tüm hayırsever canlarımıza, Hacıbektaş Belediyesi ve yüreğinde Hacıbektaş Veli sevgisi taşıyan tüm canlar adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.