DUYURU!!

DUYURU!

Son dönemde dünya genelinde görülen “Yeni Korona Virüs’ün (Covid-19)” ülkemizde yayılmasına engel olmak, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek için Sağlık Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın aldığı ortak kararlar doğrultusunda;

1. Cenaze namazlarımızın vakit namazlarından önce uygun bir zaman diliminde kılınması,

2. Cenaze defin işlemlerinin mümkün mertebe en az katılımla yapılması,

3. Taziye evleri ve Çadırları’nın kurulmaması ve hatta Taziye ziyaretlerinin toplu bir şekilde yapılmaması rica olunur.

Özellikle taziye ziyaretlerinde bulunan vatandaşlarımızın hassas davranmasını hatırlatırız.

Geçtiğimiz bu hassas süreçte, tüm vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz ancak daha fazla acı yaşamamak adına, hepimizin hassasiyetle davranması ve evlerimizden acil ihtiyaçlarımız olmadığı sürece çıkılmaması önemle rica olunur.

#HacıbektaşKaymakamlığı

#HacıbektaşBelediyesi