Arif Gündoğdu GÜRSES Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu devam ederken Hayad derneği ile Hacıbektaş Belediyesi Arif Gündoğdu Gürses fotoğraf yarışmasında ödülleri takdim ettiler. 3. Lük ödülü alan Burhan Çetin’in ödüllerini Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK ile Hayad Derneği Başkanı Necdet AKPINARLI takdim ettiler.

Hacıbektaş Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği’nin (HAYAD) Kültürel-Sanatsal Faaliyetleri çerçevesinde Hacıbektaş Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK, Hayad Derneği Başkanı Necdet AKPINARLI, Hayad Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arkeolog Taylan SÜMER ve Fotoğrafçı Veli ÇELİK’ten oluşan Jüri heyeti, yarışmaya katılan fotoğrafları değerlendirdi. Yarışmada Celal KILIÇ ‘Beştaşlar’ konulu fotoğrafı ile 1. oldu. Gürhan ŞAHİN ‘Meydan Evi’nde çektiği fotoğrafı ile 2. olurken, Burhan ÇETİN ‘Çoban ve köpeği’ konulu fotoğrafı ile 3. oldu. Selma DANACI ‘Temas’ konulu fotoğrafı ile, Hikmet EDİŞ’ ‘Yansıma’ konulu fotoğrafı ile Levent ATEŞ ‘Dilek’ konulu fotoğrafı ile ‘mansiyon’ alan diğer fotoğraflar oldular.
Hayad Derneği Başkanı Necdet AKPINARLI, önümüzdeki yıllarda da fotoğraf yarışmaları düzenleyeceklerini belirtti.