57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri başladı.

Hacıbektaş Belediyesi ve Anma Kurulu ile Alevi-Bektaşi Kurumlarının katılımı ve desteği ile düzenlenen; 57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri bugün saat 11:00’de Atatürk Anıtına çelenk sunulduktan sonra, Hacı Bektaş Veli Dergah’ı ziyareti ile başladı.
Açılış programına; Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK, Hacıbektaş Belediyesi Meclis Üyelerinin tamamı, CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Orçin DANACI, CHP Hacıbektaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.