22 saat önce

#Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Pazaryerinde uygulanan önlemleri kontrol ettik. Sabah 4:45 den itibaren Hacıbektaş Belediyesi Zabıta ekiplerimizin denetimleri devam ediyor.Lütfen sosyal mesafe kurallarına uyalım. Yoldaş ALTIOKHacıbektaş Belediye Başkanı #EVİNDEKALHACIBEKTAŞIM.

Dün

Yarın kurulacak Çarşamba Pazarı için Hacıbektaş Belediyesi ekiplerimiz, Pazaryerinde ve Terminalde dezenfekte çalışmalarına devam ediyorlar. Yoldaş ALTIOKHacıbektaş Belediye Başkanı #EVİNDEKALHACIBEKTAŞIM.

Dün

#Koronavirüs salgını ile mücadelede hiç şüphesiz bireysel tedbirlerimiz büyük önem arz etmektedir. Bu tedbirler kapsamında;Son günlerde Büyükşehirlerden kendi evine veya akrabalarının yanına gelip ilçemizde ikamet etmeye başlayan vatandaşlarımızdan;14 Gün süreyle mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını, misafir kabul etmemelerini, misafirliğe gitmemeleriniönemle rica ediyoruz. Yoldaş ALTIOKHacıbektaş Belediye Başkanı

Dün

#koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Hacıbektaş Belediyesi ekiplerimiz, TMO, Orta İlicek, Aşagı İlicek ve üretimlerine devam eden Aslanlar ve Çagrı un fabrikalarının dezenfekte çalışmalarına devam ediyorlar. Yoldaş ALTIOKHacıbektaş Belediye Başkanı #EVİNDEKALHACIBEKTAŞ.

2 gün önce

#Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Hacıbektaş Belediyesi ekiplerimiz, Toki Atatürk ve Cumhuriyet sitelerinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyorlar. Yoldaş ALTIOKHacıbektaş Belediye Başkanı #EVİNDEKALHACIBEKTAŞIM.

3 gün önce

📢DUYURU📢Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; Coronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde; İlimiz genelinde market ve pazar yerlerine, çocuklar kesinlikle alınmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

3 gün önce

KONSERToplaşın Canlar , 31 Mart akşamı saat 20:00’da hepinizi @tolgasag ın evine götürüyoruz...Konseri izleyebilmeniz için bizi instagram hesabımızdan da takip edin... @hacibektasbld

Sonraki Sayfa »