İyi Ki Bu Dünyadan Geçmişsin.

Son yüzyılın Pir Sultanıydı. Hünkar’a ve Hacıbektaş topraklarına sevdalaydı. Her sözünde ve her dizesinde haktan, hukuktan ve kardeşlikten bahsetti. Bu uğurda çok çile çekti. Bu topraklara dostluk gelsin, barış egemen olsun istedi. Hasta yatağında en büyük isteği ise, aşığı olduğu Hacı Bektaş Veli’nin topraklarına defin edilmekti. Mahzuni Baba bu istegine 2002 yılında kavuştu. Gönül verdiği Piri’nin yattığı topraklarda, yüz binlerce Canın ve yüreğin katılımıyla sıralandı. Hakla Hak oldu. Geride ise binlerce eseri ve mazlumdan, ezilenden yana asil duruşu kaldı. Bugün “O” büyük ustanın, Mahzuni Babanın doğum günü. Eserlerinle büyümüş ve aşığı olduğun toprakların belediye başkanı olarak, iyi ki dünyaya gelmişsin ve iyi ki milyonlarca seveninin gönlünde taht kurmuşsun. Seni özlemle ve saygıyla anıyoruz. Yattığın yer nur olsun. Ruhun şad olsun Mahzuni Baba.
Hacıbektaş Belediye Başkan
Windows 10 Home